Bendras Šilutės laikraščio
"Šilokarčema" ir
Šilutės kraštotyros draugijos
projektas 

Projektą remia:


 

                                    Leidinys pamario krašto kultūrai

               2007 sausio 30d. Nr. 2 (25)

 


Pradžia Kalbos kertelė Kultūros ženklai Kūryba Šilainė

Archyvas

Kontaktai

     
 

Nuo šiol "Šilainės sodo" medžiaga - interneto puslapyje

 
     
 

Sausio viduryje savarankiškai gyvuoti ėmė šio krašto kultūrai skirto puslapio internetinė versija. Nuo šiol visi, net ir esantys toli nuo pamario, galės perskaityti visą medžiagą, kuri bus išspausdinta laikraščio "Šilokarčema" priede. Gal reikėtų pasakyti, kad kartais ir daugiau, nes labai dažnai medžiaga ar jos iliustracijos netilpdavo į laikraščio puslapius. Taip nutiko ir šį kartą, kai reikėjo trumpinti labai įdomų istoriko Dariaus Barasos straipsnį apie tiltus Šilokarčemos apskrityje. Jis labai išsamus ir nuoseklus. Todėl teko jį patrumpinti. Tačiau esant šiuolaikinėms galimybėms - internetui - su visu juo galima susipažinti internetiniame puslapyje www.silaine.lt. Gal ne iš karto, bet ten turėtų atsirasti ir iliustracijos.

Naršantys internete ras tokias pat rubrikas, kaip ir laikraštyje. Tačiau svarbiausia, jame bus archyvas, kuriame nesunkiai bus pasiekiama visa šiais metais spausdinta medžiaga. Jei gerai klostysis - bus patalpinta ir ankstesnių metų medžiaga. Tai priklausys ne tiek nuo techninių galimybių, kiek nuo laiko, kurį reikia tam skirti. Nauja medžiaga į interneto erdves pateks du kartus per mėnesį - sutaps su laikraštyje pasirodančiu tokiu pat pavadinimu priedu.

Ten pat nurodytas ir elektroninis adresas, kuriuo galima siųsti visus pageidavimus ir pastabas. Jas mielai priimsime ir į motyvuotas atsižvelgsime.

Iki pasimatymo internetinėje erdvėje.

 
     
             Atgal...  

                                                                                                            "Šilainės sodas"  ©  2007 m.