Bendras Šilutės laikraščio
"Šilokarčema" ir
Šilutės kraštotyros draugijos
projektas 

Projektą remia:


 

                                    Leidinys pamario krašto kultūrai

               2007 rugsėjo 11d. Nr. 17 (40)

 


Pradžia Kalbos kertelė Kultūros ženklai Kūryba Šilainė

Archyvas

Kontaktai

     
 

Esame ir žinomi, ir skaitomi

 
 

 

 
 

Tai liudija interneto svetainėje www.silaine.lt apsilankiusiųjų statistika. Interneto paslaugos, kuriose patalpinta mūsų svetainė, administratorius, mums sudaro galimybes susipažinti su įvairiais statistiniais duomenimis.

Naujausia statistika sako, kad per rugpjūčio mėnesį www.silaine.lt svetainėje pabuvojo 1083 lankytojai. Jie skaitė ir naršė 6963 ''Šilainės'' internetiniuose puslapiuose. Vidutiniškai- tai 34 lankytojai per dieną, kurie peržiūrėjo 224 puslapius. Mes turime ir savo gerbėjus: jie jau žino, kad nauja medžiaga pasirodo kas antrą antradienį, todėl būtent tomis dienomis ir registruojamas didžiausias lankytojų skaičius.

Įdomu, kad dažniausiai lankytojai patenka surinkę www.silaine.lt adresą. Antroje vietoje - į ją patenka per laikraščio www.silokarcema.lt nuorodą. Kita didelė grupė lankytojų į mūsų svetainę patenka pasinaudoję Šilutės savivaldybės nuorodomis www.silute.lt. Nemažai patenka ir per populiarią paieškos sistemą www.google.lt

Iš interneto teikėjo pateiktos statistikos sužinome, kad daugiausiai į šią svetainę kreiptasi iš Lietuvos interneto svetainių. Antrą vietą užtikrintai užima prisijungimai iš Jungtinių Amerikos valstijų. Trečią vietą - iš Švedijos ir Vokietijos. Toliau rikiuojasi lankytojai iš Anglijos, Norvegijos ir Čekijos. Įdomu, skaičiai kiekvieną mėnesį keičiasi labai nežymiai. Iš to galima spręsti, kad tose šalyse gyvenantys žmonės žino, lanko bei domisi pas mus vykstančiu gyvenimu.

 
 

 

 
     Atgal...  

                                                                                                            "Šilainės sodas"  ©  2007 m.